2 March 2011

Tanah Rata Genting Highland

Hari ini saya rata (Baca: Flat). Betul-betul rata. Daripada pagi sampailah sekarang ni, tak habis-habis lagi kena buat presentation slides untuk nun kerajaan langit nun. Kena reject lagi. Hadohai. Ni memang betullah bahana bekerja makan gaji ni. *koff koff*

Kepenatan tahap lipas terlentang. -___-' [Kredit Gambar]

Tu je nak bagitahu.

Mujurlah malam ini ada bulatan gembira. Terubatlah sikit kepenatan tahap Go Go Power Rangers ini...!

Tak sabarnya nak jumpa hadek-hadek terchenta..! Riiinnnddduuuu...! Eh. Pandang kiri, pandang kanan. Ketawa kecil.

Doakan keselamatan saya ok? Doakan juga agar DIA akan terus beri kekuatan dan kemahuan ni, biidznillah.. ;)

Ok tengs bai! Salaam a'laikum tak jawab dosa hey!

-gabbana-

10 Caci Maki Puji Muji:

eiffel 02/03/2011, 17:08  

wkmslm!

hoho..amin~

gabbana 03/03/2011, 12:23  

eiffel: mekaseh. anda je la satu2nya yg sudi komen kt post ni. ^__^"

[cucu Hj Hassan] 03/03/2011, 13:01  

waalaikumussalam -___-

Anonymous 03/03/2011, 16:43  

w'slm w.b.t...

saya pun letih jugak encik...

kerja mmg memenatkan...

SN 03/03/2011, 18:41  

salam....

amin~~
minggu ni pon sy terkejar2 sana sini situ.....

p/s: geli nyer gambar lipas tuuuh!!

gabbana 04/03/2011, 08:53  

cucu hj hassan: hihihih.. ;)

gabbana 04/03/2011, 08:53  

enonimus: anda juga hamba kerja seperti sayakah..? ^^"

gabbana 04/03/2011, 08:53  

SN: moga Allah permudahkan.. ;)

geli..?? bergaya kot..?? ;p

Anonymous 04/03/2011, 12:33  

saya bukan hamba, suatu ketika dulu ye...tapi sekarang pandai to say 'NO!'..bila bos suruh, tanye 'nak bila?' pastu kalau x logik, ckp camni...'sy rase x blh nak siap by dat time...suruh org lain buat,blh?'

-diriku yg suka mengarah bos buat kerja-

gabbana 04/03/2011, 14:46  

woah! anda sgt bergaya lah..! saya perlu menuntut ilmu daripada anda ni..! xD

Related Posts with Thumbnails
"Sesungguhnya Allah membeli dari orang-orang mukmin, baik diri mahupun harta mereka dengan memberikan syurga kepada mereka. Mereka berperang di jalan Allah; sehingga mereka membunuh atau terbunuh...

Maka bergembiralah dengan jual beli yang telah kamu lakukan itu, dan demikian itulah kemenangan yang Agung."

-At Taubah, 9:111

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP