14 March 2011

Selamat Hari Lahir Puan Mama!

[Credit]

 The chance of Puan Mama reading this is very thin, but what the heck eh..?

Just want to take this opportunity to wish the greatest mother on earth ever lived...

A VERY HAPPY BIRTHDAY...! 

Eid Milad..! Sannah helwah...! Selamat Hari Lahir! Allah Selamatkan Kamu! Bla bla bla.. [Insert other languages for happy birthday] xD

May Allah bless your 54th year in this world with lotsa happiness and wealth and good health..! And most importantly, may your life be blessed in this world and in the hereafter..!

And thanks so much, for 23 years and 8 months ago, you brought me to this world. :) For that, I can't never thank you enough. May Allah repay all your kindness, lotsa loves and sacrifices with jannah, Insha-Allah..


Muah muah muah! [Credit]

Love you so much Puan Mama! *muahcks* Eh. 

"A man came to the Prophet and said, ‘O Messenger of God! Who among the people is the most worthy of my good companionship?' The Prophet said: 'Your mother.' The man said, ‘Then who?' The Prophet said: 'Then your mother.' The man further asked, ‘Then who?' The Prophet said: 'Then your mother.' The man asked again, ‘Then who?' The Prophet said: 'Then your father.' "
[Mutafaqun 'Alaih]


-gabbana-

Eceli plan nak tulis panjang-panjang post ni; nak cita pasal Puan Mama semua. Tapi tunggulah Hari Ibu nanti. Hihihi.. Nanti dah takde modal pulak nak tulis apa.. ;p Gambar Puan Mama juga tidak dapat dikepilkan bersama atas sebab-sebab keselamatan negara. Err...

8 Caci Maki Puji Muji:

eiffel 14/03/2011, 15:18  

hepy bufday mak cik~

SN 14/03/2011, 15:49  

hahaha...comel la~~
HAPPY BIRTHDAY PUAN MAMA INCHE GABBANA :)

Mohammad Aiman 14/03/2011, 16:40  

Selamat Hari Jadi Puan Mama Inche Gabbana! Semoga panjang umur..

sukse sokmo deh? ^_^.

walaupun peluang untuk baginda baca ini sangatlah kurus =)

AlexAlabasta 14/03/2011, 19:55  

Selamat hari lahir, mama!

Waaah, x mkn dek zaman, lansung x nmpk 54! U je Adam, nmpk 34, haha!

Semoga panjang umur dan semoga senantiasa dibahagiakn oleh anak-anakmu yang soleh dan solehah~

[cucu Hj Hassan] 14/03/2011, 20:44  

Adam ? Haa ! Tau nama -__-"
Selamat Hari lahir Cik Mama Hencik Gabbana. Semoga panjang umur. Hencik Gabbana sila bagi Cik Mama anda baca wish saya ni. Tq haha

payung kecil 14/03/2011, 21:07  

Hoho pecah nama inche gabbana adam
Tak kisah la nama ape pun,asalkan terus istiqamah dalam usaha dakwah dan tarbiyyah ni :)

dan Selamat Hari lahir Puan Mama Inche Gabbana
moga Allah mudahkan segalanya (^_^)

bukan enonimus 15/03/2011, 01:13  

Alamak, ada orang kantoikan nama sebenar inche Gabbana?

hehe, tapi saya memang dah tahu lebih awal sebelum jumpa blog ini lagi
^_^

wah, umur ibu kita sama laa..!
54 :)

tapi takde plak saya post di blog saya. kekeringan idea nak tulis apa :D

gabbana 15/03/2011, 08:42  

terima kasih semua atas ucapan yg ikhlas (ikhlas kan..? Hihihi..)

walau pun puan mama tak membaca belog ini, sy bagi pihak dia amat terharu dan menghargai ucapan anda semua.

tennnggsss...!

senyum.

Related Posts with Thumbnails
"Sesungguhnya Allah membeli dari orang-orang mukmin, baik diri mahupun harta mereka dengan memberikan syurga kepada mereka. Mereka berperang di jalan Allah; sehingga mereka membunuh atau terbunuh...

Maka bergembiralah dengan jual beli yang telah kamu lakukan itu, dan demikian itulah kemenangan yang Agung."

-At Taubah, 9:111

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP