9 November 2010

Gila Mat!

Just one simple, short and sweet word from me; @*&$%+@#!!!

***

 

Watching porn can help cure PE condition 

 

WATCHING porn movies can help cure premature ejaculation, experts said.

 

Sin Chew Daily reported that a man who was diagnosed with prostatitis went to seek treatment at a hospital in Guizhou, China, and was asked to watch porn movies.

 

He paid S$120 (RM288) for the treatment.

Singapore urologist Dr Lin Fa Cai said the hospital might want the patient to masturbate while watching the movies, in order for him to discharge “unhealthy sperm”.

He said the movies used in such treatments were specially selected.

Dr Yang Zhi Jian from a men’s health clinic in Singapore said watching porn films could help as patients learn skills to improve their sex lives.

He, however, said he had never used the method before.

Another sex expert, Dr Yu Wei Siang, said the method could stimulate the production of male hormones.

Sumber di sini.

***

Ni la umat manusia zaman sekarang. Dok sibuk, terkejar-kejar nak selesaikan masalah ni masalah tu, tapi masalah tak pernah-pernah selesai. Sebabnya? Dok terkocoh nak selesaikan simptom kepada masalah, dan bukannya punca masalah.

Samalah macam Sekolah 1Hamil di Melaka dan cadangan nak bagi kondom dan jarum suntikan secara percuma untuk elakkan HIV.

*geleng kepala sambil menitiskan air mata*

Umat aku. Tak boleh belah!

-gabbana- 

13 Caci Maki Puji Muji:

N 09/11/2010, 16:38  

bukan tonton porn movies boleh menyebabkan lemah otak and lemahkan nafsu seksual ke? aih...

penulis.sahaja. 09/11/2010, 20:13  

sedih.

Mohammad Aiman 10/11/2010, 00:20  

nauzibillah minzalik...

buruh kasar 10/11/2010, 08:11  

mmg x blh belah...
cuma en gabbana,pls mind ur word...jgnlah kita menghukum kejahilan dgn kejahilan...mmg suka selambaan anda,cuma kali ni sgt men'terkejut'kan...

-berpesan-pesan di pagi hari-

gabbana 10/11/2010, 08:16  

N, diorang tak tahu semua tu sbb diaorang fikir pakai kepala lutut.

gabbana 10/11/2010, 08:16  

penulis sahaja, itulah realiti.

gabbana 10/11/2010, 08:17  

buruh kasar.. terima kasih.. TT__TT sgt2 menghargai teguran yg ikhlas itu...

Anonymous 10/11/2010, 17:55  

another problem arise.....aii..papepon kagum dgn inche krn kesempoian+kesudian menerima teguran

MM 11/11/2010, 04:51  

macam macam...

Allah dah sediakan manual yg lengkap utk manusia gunakan,
iA tak sesat if guna betul2 tapi manusia itu sombong dan degil,
rasa dia jugak yg betul.
bila problem arise, mulalah cadangkan solution itu ini, tapi cdgn2 itu sbnrnya tak lebih dari menghinakan manusia itu sbnrnya.

teringat saya bbrpa tahun lepas bila kes rogol dan bunuh berleluasa, ada seorang menteri keluarkan cdgn supaya kaum wanita pakai cawat besi as a protection. huh! 'cerdik' betul cdgnnya.


p/s: saya dan MM di shout box adalah individu yg berbeza. mungkin perlu tukar id lah lps ni.huhu

Clarky Afif 11/11/2010, 09:44  

PE?

haha! yep rugi ja mengeluarkan bakal astronaut, bakal pelumba F1 dan bakal consultant engineer awal2 hiks!

gabbana 11/11/2010, 12:41  

anonymous: kenala sudi org dah ikhlas tegur. lagipon tak nak jadi mcm org2 yg allah sebut dalam quran, dah bagi nasihat tapi buat dek je mcm org buta dan tuli. taaakkk naaakkk...!

gabbana 11/11/2010, 12:43  

MM: terima kasih atas pandangan. nnt saya nak tulis post khas pasal benda ni. dah ramai dah org sedar yg kita ni dok sibok nak rawat simptom dan masalah je, tp bukan punca kepada masalah.. tp tak ramai yg amik tindakan... haih..

p/s: oh? ya ampun! takpe takpe, jgn tukar nama! MM tu sgt unik! ;)

gabbana 11/11/2010, 12:44  

Clarky Afif: Hahaha.. mula2 tu saya tak faham sgt komen anda. kemudian baru la faham.. slow sket! hehe.. dalam maksud tu.. saya suka..! ;)

Related Posts with Thumbnails
"Sesungguhnya Allah membeli dari orang-orang mukmin, baik diri mahupun harta mereka dengan memberikan syurga kepada mereka. Mereka berperang di jalan Allah; sehingga mereka membunuh atau terbunuh...

Maka bergembiralah dengan jual beli yang telah kamu lakukan itu, dan demikian itulah kemenangan yang Agung."

-At Taubah, 9:111

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP