5 July 2012

Makcik Mekdi Tak Puas Hati!

Klik gambar untuk membaca tulisan yang halus mulus itu.

Kan saya dah kata..? Eheh. Depa dah menggelabah dah!

Jom teruskan BOIKOT...! Bagi depa ketaq kaki pulak! Jelir lidah.

-gabbana-

11 Caci Maki Puji Muji:

kaki bola 05/07/2012, 10:56  

boycoot mereka.biar mereka rasa.

PenaSiber 05/07/2012, 11:27  

hahaha.. ketaq lutut... glabah bewak dah... sokong boikot! ((d[-_-]b))

Jazkeri 05/07/2012, 12:31  

Cik abang anglexpakaikasut, bagimlink untuk terangkan balik, kenapa..ala.....yang hari tuh dh tulis kan...

Supaya orang yang nak justify balik, tengok balik....manusia kan pelupa, peru sentiasa diingatkan...

Ir Jinggo 05/07/2012, 12:41  

Kasi ketaq lutut depa.. hoi3

Papa Dom 05/07/2012, 16:24  

saya boikot kerana Mcd telah menyumbangkan (banyak) lemak pada saya.

Anonymous 05/07/2012, 20:21  

Like

teruna suci suka sushi 05/07/2012, 22:48  

dulu time kecik excited nampak mcd coz nak happy meal punya toys je..skang kalo nampak mcd takde perasaan apa pon hanya melintas bak angin lalu sepoi bahasa sambil melambai kearah badut mcd rambut merah yg menyeramkan tu..

ps:marilah amalkan pemakanan sihat agar anda tak diserang obesiti hypertensi dan sakit hati.peace :)

aku mus 07/07/2012, 17:31  

kahkahkah..pasni israel g perang sambil mkn Mcd yg xabis djual la nampak nye...

Naqiyan Anis 07/07/2012, 23:05  

Salam,maskudnya kita boleh percaya ke tak pd statement McD tu?

Maaflah,lurus bendul.

Inche gabbana 08/07/2012, 21:06  

naqiyan anis: sorry lambat re.

Tak, jgn percaya. tu propaganda diorang je nak cover jenayah mereka..

Anonymous 26/09/2012, 15:27  

Statement yang ditulis adalah benar kecuali yang digariskan saya tak dapat nak jamin kebenarannya.

Related Posts with Thumbnails
"Sesungguhnya Allah membeli dari orang-orang mukmin, baik diri mahupun harta mereka dengan memberikan syurga kepada mereka. Mereka berperang di jalan Allah; sehingga mereka membunuh atau terbunuh...

Maka bergembiralah dengan jual beli yang telah kamu lakukan itu, dan demikian itulah kemenangan yang Agung."

-At Taubah, 9:111

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP