31 October 2011

Nota Mengantuk Di Pagi hari #2

[Kredit]

Salaam a'laikum dan selamat hari Isnin yang biru (Baca: Monday's Blues).

Saya ada satu idea yang boleh tahan logik dan bergaya.

Anda rasa-rasalah, kalau saya nak buat satu pertandingan video, akan mendapat sambutan yang hangit hangat lagi mengujakan tak..?

Pertandingan menghasilkan video-video dakwah dan tarbiyyah yang kool dan sumpah osem di abad ini. Dan Insha-Allah saya akan mencari para hakim yang arif, adil lagi bijaksana untuk menghakimi hasil-hasil karya anda yang saya yakin cukup bergaya. 

Bagaimana..? Ada bran..? Kalau ada, sila respon pada post ini dan saya akan membuat keputusan yang cukup penting untuk kemaslahatan manusia sejagat dalam masa yang terdekat ini.

Kacang pis.

-gabbana-
 

11 Caci Maki Puji Muji:

Anonymous 31/10/2011, 12:09  

saya stuju..!

Anonymous 31/10/2011, 12:34  

insyaAllah.. ter-setuju.. :D

ms universe-bakal.

Anonymous 31/10/2011, 12:43  

insyaAllah. OK!

SUPIR DAKWAH 31/10/2011, 12:55  

sejuta ummat membantah jika perkara ini ditangguh2kan!!!!..hehe

Aq Hamba 31/10/2011, 14:15  

insyaALLAH..why not...=)

dash 31/10/2011, 15:20  

setuju!

tp, mgkn boleh buat categori2. ie: beginner (org2 yg baru blaja buat video - atau yg selalu guna Window Movie Maker or yg Mac punya tu) & advance (yg edit guna Sony Vegas, dan yang sewaktu dengannya).

hamba Allah 31/10/2011, 21:48  

:D yeayyy

cili 31/10/2011, 23:06  

nice..apa kata inche gaban buat satu video yg feature yoself but pls dont wear batman or chili costume..weee peace

nur fatihin 01/11/2011, 00:40  

x reti sgt, tp insyaAllah boleh try! (:

elise 01/11/2011, 13:35  

saya pun setuju

Syauqah Mujahidah 03/11/2011, 15:31  

Setuju..Cadangan yang baik.
Cuba minta novelis islami,ustazah Fatimah Syarha untuk jadi hakim.

email beliau -> fs_loveislam@yahoo.com

Related Posts with Thumbnails
"Sesungguhnya Allah membeli dari orang-orang mukmin, baik diri mahupun harta mereka dengan memberikan syurga kepada mereka. Mereka berperang di jalan Allah; sehingga mereka membunuh atau terbunuh...

Maka bergembiralah dengan jual beli yang telah kamu lakukan itu, dan demikian itulah kemenangan yang Agung."

-At Taubah, 9:111

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP