27 April 2008

Italy: Pictures worth of thousand words...

Here are some pictures which, I think, are worth sharing. I took them in Italy. Note that I am NOT a qualified photographer! Hehehe ;p In fact, these photos are captured using my IXUS 75 je (it's an awesome camera though!), and not another SLR or whateva... So hey, enjoy! ;)



The corridor heading for the Sistine Chapel, Vatican City.

The pantheon at night, Rome.


Colosseum, Rome.


Colosseum, from a different perspective.


Night at the Colosseum.



Venetia, the city of Romance.



Gondolas in Venice.


Humans and pigeons, Venice.


Just love this picture. Lido, Venice.

The leaning tower of Pisa.


Green green grass of Pisa.


Black, White and Red. Pisa.

-gabbana-


4 Caci Maki Puji Muji:

Anonymous 08/05/2008, 19:54  

lawa!!
kamu ni seorang yang serba boleh la..semua reti wat,yek!!
anyway..somehow, gambar2 tu looks very familiar..macam pernah nampak..

dolce & gabbana 09/05/2008, 01:00  

terima kasih terima kasih... ;)

anda x mahu perkenalkan diri ke...? ^^

hahaha, gambar2 tue sume original ok..?? tangkap sendiri, x ciplak punye! hehe... but thanx neways!

Anonymous 09/05/2008, 17:50  

saya adalah kawan kepada kawan kepada kawan kamu..haha..
just joking.
Ala, same goes to you,kan.
kamu pun tidak memperkenalkan diri kamu.
i found your link from my friends blog.
but, still saying saya pernah nampak gambar tuh kat friendster sape ntah..long time ago..cannot remember la!

dolce & gabbana 10/05/2008, 05:28  

friendster saya la tue kot! hahaha...

thanx for the comment neways... :)

Related Posts with Thumbnails
"Sesungguhnya Allah membeli dari orang-orang mukmin, baik diri mahupun harta mereka dengan memberikan syurga kepada mereka. Mereka berperang di jalan Allah; sehingga mereka membunuh atau terbunuh...

Maka bergembiralah dengan jual beli yang telah kamu lakukan itu, dan demikian itulah kemenangan yang Agung."

-At Taubah, 9:111

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP